Ostu-ja privaatsuspoliitika tingimused

MTÜ Alle-Saija Teatritalu ostu-ja privaatsuspoliitika tingimused

Ostutingimused

Tavapiletid ja muud ostud

MTÜ Alle-Saija Teatritalu (edaspidi ka teatritalu) müüb pileteid Alle-Saija Teatristuudio etendustele, muude teatrite etendustele ja üritustele Alle-Saija Teatritalus ning plaate, trükiseid ja meeneid Alle-Saija Teatritalus ning teatritalu e-poes.

Teatritalul on õigus teha muudatusi mängukavas ja osatäitjate koosseisus. Muudatustest antakse teada etenduste info vahendusel nii kodulehel kui sotsiaalmeedias. Jättes piletit ostes teatritalule oma kontaktandmed, saadab teatritalu info oluliste muudatuste kohta ostja eposti aadressile. Juhul kui etendus jääb ära, ostetakse piletid ühe nädala jooksul tagasi, muudel juhtudel pileteid tagasi ei osteta ning ümber ei vahetata. Etendusele õigeks ajaks kohale jõudmine on piletiostja oma vastutus. Hilinejad ja alkoholijoobes teatrikülastajad etendusele ei pääse. Teater ei kompenseeri kasutamata jäänud pileteid. Etenduse jäädvustamine ilma teatritalu eelneva nõusolekuta ei ole lubatud.

Broneeringud etendustele ning muud tellimused tehakse kodulehe vastavate vormide kaudu ("Osta pilet" või "Telli raamat / video"). Broneeringu või muu tellimuse tegemisel korrektselt täidetud tellimusvormi saamise järel saadab teatritalu ostjale tellimuse kohta arve. Pärast arve laekumist saadab teatritalu ostjale tellimuse kinnituse koos e-piletitega, mille ostja prindib välja ja võtab etendusele / üritusele kaasa. Broneeringuid ega tellimusi ei kinnitata enne arve laekumist. Broneeringute ja muude tellimuste tegemisel järgib ostja kodulehel olevaid juhendeid ja lisainfot.

Teatritalus ja e-poes saab oste sooritada eurodes (€). Tasumine käib arve alusel vastavalt eelkirjeldatule või pangalingi kaudu koostöös Maksekeskusega, mis võimaldab lihtsalt ja turvaliselt maksta interneti kaudu tehtud ostude eest.

Soodustused

Sõltuvalt etendusest ja/või üritusest kohaldatakse piletiostul soodustusi vastavalt etenduse/ürituse reklaamis ja/või piletiinfos näidatule. Märge "sooduspilet" etendustel ja üritustel tähendab järgmist hinnasoodustust: pensionärid, õpetajad, õpilased, erivajadustega inimesed ja nende saatjad (kui vastava etenduse / ürituse piletiinfos ja reklaamis ei ole märgitud teisiti). Märge "lapsepilet" etendusel ja üritusel tähendab tavaliselt järgmist hinnasoodustust: lapsed vanuses 2-14 (kui vastava etenduse / ürituse piletiinfos ja reklaamis ei ole märgitud teisiti). Soodustused kehtivad koos soodustust tõendava dokumendiga.

Kinkepilet

Teatritalus ja e-poes on müügil teatritalu kinkekaardid väärtuses 5, 10 ja 20 eurot. Vajadusel on võimalik puudujääv osa summast sularahas juurde maksta. Kui valitud piletite väärtus on väiksem kinkekaardi väärtusest, siis hinnavahet ei tagastata. Kinkekaart kehtib kaardil märgitud aja jooksul kõigi Alle-Saija Teatristuudio etenduste ning Alle-Saija Teatritalus toimuvate etenduste ja ürituste piletite soetamiseks.

Plaadid, trükised ja meened

Teatritalus ja e-poes on müügil lavastuste video-ja audiosalvestused ning raamatud.

Privaatsustingimused

Klientide sujuvaks teenindamiseks kogub ning töötleb teatritalu ostjate isikuandmeid. Andmete töötleja on MTÜ Alle-Saija Teatritalu (registrikood: 80368107, asukoht Kaagna küla Kanepi vald 63108 Põlvamaa, edaspidi ka töötleja). Andmeid töödeldakse kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega.

Töötleja tagab, et tema andmekandjad kus isikuandmeid hoitakse ja andmevahetus on turvalised ning kaitstud vastavalt isikuandmete kaitse seadusele. Töödeldavad isikuandmed on andmed, mis esitatakse, kui sisestatakse andmeid broneeringu / tellimuse ja/või pangaülekande tegemisel. Sellisteks andmeteks on nt nimi, e-posti aadress, postiaadress, telefoni number ja makse teostamiseks vajalikud muud andmed.

Teatritalu kogub isikuandmeid minimaalselt üksnes ostutehingu haldamiseks ning vastavalt klienditeeninduses tekkivatele vajadustele. Töötleja hoiab isikuandmeid saladuses ja järgib isikuandmete kaitse seadusest tulenevaid nõudeid. Töötleja ei avalda talle teatavaks saanud andmeid kolmandatele osapooltele rohkem, kui see on minimaalselt vajalik ostu kättetoimetamise osutamiseks.

Andmeside ostja ja maksekeskuse vahel makse sooritamiseks on krüpteeritud, mis tagab ostja isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse. Töötlejal puudub ligipääs ostja konfidentsiaalsetele panga- ja maksekaardi rekvisiitidele.